Opleidingen
Team Kids en Coach. Van links naar rechts: Maria van der Logt, Linda Honing, Jonathan Verschuren, Daphne Hillenaar, Jenneke Schutte en Sven Honing.

De opleider die jou op #1 zet.

Neem contact op

Wij vinden dat ontwikkelen leuk mag zijn.

Jouw coach in ontwikkeling en groei.

arrow icon

Neem contact op

arrow icon
Ruimte huren in Roosendaal, Robijndijk 215.
Kids en Coach Team. Van links naar rechts: Sven Honing, Maria van der Logt, Jenneke Schutte, Linda Honing, Daphne Hillenaar en Jonathan Verschuren.

Van praktijk tot opleiding.

Bij Kids en Coach draait het allemaal om ontwikkeling en groei en dat doen we al meer dan 13 jaar met onze praktijk. Tijdens deze jaren zagen wij aan de voorzijde dingen die beter konden, dus besloten we opleidingen te ontwikkelen om de kwaliteit van het vak te borgen. We willen het stokje namelijk goed overdragen aan anderen die net zo gepassioneerd zijn als wijzelf. Onze aanpak is allesbehalve saai. We zijn nieuwsgierig naar hoe mensen in elkaar zitten en geloven dat iedereen zich voortdurend kan blijven ontwikkelen. Dus ja, we nemen leren serieus, maar we vinden ook dat het een feestje mag zijn!

Ontwikkelen is een feestje.

Als je met ons ontwikkelt, gaat het niet alleen om iets nieuws leren, maar om een emotie hieraan te hangen. En bij ons is dat plezier. We geloven in leren door te doen, praktijkgerichte kennis, met een lach op ons gezicht. Want laten we eerlijk zijn, wie zegt dat ontwikkelen saai moet zijn? We bieden verschillende opleidingen, cursussen, begeleiding en persoonlijke en professionele coaching aan die een stevige basis leggen voor jezelf en anderen om te groeien.

Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering, ons enthousiasme, onze humor en onze innovatieve geest, altijd met jou als persoon centraal. Want voor ons is het vervullen van jouw ontwikkelingsbehoeften belangrijk. We willen dat je niet alleen leert, maar dat je geniet van het proces.

Ontmoet ons team

Opleider, docent en coach Linda Honing

Linda

Oprichter | Docente | Coach

Yogatherapeut en voedingsdeskundige Maria van der Logt

Maria

Gastdocent | Yogatherapeut

HSP Coach en docente Daphne Hillenaar

Daphne

Docente | HSP specialist

Ademtherapeut Sven Honing

Sven

Gastdocent | Ademtherapeut

Gastdocent Jenneke Schutte

Jenneke

Gastdocent | Systemisch werken

Gastdocent Jonathan Verschuren

Jonathan

Kind en Gezinscoach

Vactures.

Contact

Bij Kids & Coach zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste mensen om ons team te versterken. Of je nu een ervaren coach of psycholoog bent, bij ons krijg je de kans om met plezier je vaardigheden in te zetten. Dus werk jij als zelfstandige of op freelance basis, maar ben je wel op zoek naar een team waar je echt onderdeel van bent? Neem dan contact met ons op.