Opleidingen

Kind en gezinsbegeleiding

Aanmelden

Kind en gezinsbegeleiding ondersteunt kinderen en gezinnen bij het navigeren door complexe relatiedynamieken en het oplossen van conflicten. Het doel is om constructieve communicatie en interacties te bevorderen, waardoor een stabiele en harmonieuze gezinsomgeving ontstaat. Deze begeleiding helpt kinderen en gezinnen om weer fijn en vertrouwd met elkaar om te gaan.

FAQ Coaching.

Bekijk de FAQ van onze coachingstrajecten.

Wat is de prijs van Kind en gezinsbegeleiding?

De prijs voor Gezinsbegeleiding is €75,- en kinderbegeleiding is €62,50,-. De intake is gratis en vrijblijvend.

Voor welke soorten problemen is Kind en gezinsbegeleiding geschikt?

Het is geschikt voor een breed scala aan gezinsproblemen, waaronder communicatieproblemen, conflicten tussen gezinsleden, gedragsproblemen bij kinderen en aanpassingsproblemen na grote gezinsveranderingen.

Hoe lang duurt een Kind en gezinsbegeleidingstraject?

De duur kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en doelen van het gezin. Meestal betreft het meerdere sessies over een periode van enkele maanden.

Is Kind en gezinsbegeleiding vertrouwelijk?

Ja, alle sessies binnen Kind en gezinsbegeleiding zijn strikt vertrouwelijk. Wat besproken wordt binnen de sessies blijft tussen de gezinsleden en de begeleider.

Hoe betrekken jullie alle gezinsleden bij de begeleiding?

De begeleiding is ontworpen om inclusief te zijn en moedigt de actieve deelname van alle gezinsleden aan. We gebruiken verschillende technieken en activiteiten om iedereen te betrekken en om ervoor te zorgen dat ieders stem gehoord wordt.