Opleidingen

Therapeutische kinderyoga

Aanmelden

Therapeutische kinderyoga combineert fysieke houdingen met mentale en emotionele oefeningen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Deze vorm van yoga bevordert rust, emotioneel balans en lichaamsbewustzijn door middel van leuke en ontspannende activiteiten. Het doel is om kinderen te helpen zich zowel fysiek als mentaal gelukkiger en beter in balans te voelen.

FAQ Coaching.

Bekijk de FAQ van onze coachingstrajecten.

Wat is de prijs per sessie?

De prijs is €62,50.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen deelnemen?

Therapeutische kinderyoga is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud, aangezien ze op deze leeftijd de instructies kunnen beginnen te volgen en profiteren van de oefeningen.

Hoe kan kinderyoga helpen bij de ontwikkeling van mijn kind?

Kinderyoga helpt bij de fysieke ontwikkeling door de motoriek en flexibiliteit te verbeteren, en bij de mentale ontwikkeling door concentratie en zelfbewustzijn te versterken. Het bevordert ook emotionele regulatie en rust.

Wat zijn activiteiten tijdens een kinderyogasessie?

Een sessie kan onder meer yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, spelletjes, verhalen vertellen en muziek omvatten, allemaal ontworpen om plezier en ontspanning te bieden terwijl kinderen leren over zelfzorg en lichaamsbewustzijn.

Hoe lang duurt een kinderyogasessie?

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. De frequentie kan variëren, maar wekelijkse sessies worden aanbevolen om de voordelen van yoga consistent te integreren in de levensstijl van het kind.