Opleidingen

We staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Of bekijk onze FAQ ↓

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs.

Veelgestelde vragen over Kids en Coach

Zijn jullie ook een kindercoachpraktijk?

Ja, we zijn een praktijk die niet alleen kinderen ondersteunt, maar ook ouders, opvoeders en proffesionals. Samen bepalen we aan het begin van elk traject het gewenste einddoel en werken we stap voor stap naar een situatie waarin zowel ouders als kinderen weer volop in hun kracht staan.

Hoe kan ik me aanmelden voor een opleiding?

Je kunt je aanmelden voor een van onze opleidingen via het inschrijfformulier op de opleiding pagina’s.

Wat zijn de betaalwijzen voor de opleidingen?

Wij hebben verschillende manieren hoe je de opleiding kan betalen. Je kunt bij ons in 1 keer betalen. Dan krijg je een korting op het totaalbedrag. Ook kun je in termijnen betalen. Het is afhankelijk in hoeveel termijnen per opleiding.

Wanneer schakel ik een kindercoach in?

Kinderen kunnen te maken krijgen met verschillende uitdagingen zoals boosheid, verdriet, angst, ADHD, gepest worden, een scheiding of een gebrek aan zelfvertrouwen. In zulke gevallen is het goed om een gespecialiseerde kindercoach in te schakelen. Bij Kids & Coach bieden we ondersteuning voor zowel ouders als kinderen. We helpen om de situatie te begrijpen en bieden begeleiding door te luisteren, talenten te ontdekken en hen weer in hun kracht te zetten, zodat ze kunnen stralen.

Wat kun je als Kind en Gezinscoach?

Als Kind en Gezinscoach ondersteun je gezinnen en kinderen met diverse uitdagingen, zoals gedrags- en communicatieproblemen, scheidingen en emotionele issues. Je helpt doelen stellen, sterke punten identificeren en vaardigheden ontwikkelen om obstakels te overwinnen. Met inzicht in gezinsdynamiek bevorder je welzijn en harmonie. Je kunt zowel zelfstandig werken als binnen instellingen zoals het onderwijs en jeugdzorg.

Wat kun je als Pedagogisch Coach?

Als Pedagogisch Coach kun je professionals binnen de kinderopvang en het onderwijs ondersteunen en begeleiden. Je helpt bij het verbeteren van pedagogische processen, geeft advies over educatie- en opvoedingsstrategieën, en bevordert de professionele ontwikkeling van teams. Het is een perfecte stap als je als Pedagogisch medewerker wilt coachen en de kwaliteit op de vloer wilt verbeteren.

Is het hebben van een Pedagogisch Coach verplicht binnen de kinderopvang?

Elke organisatie in de kinderopvang moet een Pedagogisch Coach hebben. Dat is een wettelijke verplichting.