Rots & Water

In deze training gaat het team van Kids & Coach op een actieve manier met de kinderen in groepsverband (max 10 kids) aan de slag met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten door ze te laten geloven in hun eigen kunnen. Daarnaast gaan we in op emoties en gedrag en hoe je daarmee om kan gaan. Dit doen we door middel van het “Rots & Water programma”.

Werken aan weerbaarheid en zelfvertrouwen bij kinderen

Het “Rots & Water programma” kan worden beschouwd als een weerbaarheidsprogramma, dat zich onderscheidt door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind.

Deze kidsworkshop wordt gegeven in 8 middagen (verspreid over 8 weken) waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

Weerbaarheid en zelfvertrouwen voor kinderen.

Kinderen met een groot zelfvertrouwen zijn vrolijk en gelukkig! Ze staan stevig in hun schoenen en hebben plezier op school, inzicht in eigen kunnen, meer vertrouwen in relaties en het alledaagse leven. Kan jouw kind wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Schrijf je kind dan nu in! 

Training Rots & Water in Roosendaal

Er starten meerdere trainingen per jaar. Neem met ons contact op voor de actuele data.

De kosten voor deze training zijn € 285,- voor de gehele workshopreeks per kind. Dit is inclusief gevoelsspel, intake en evaluatie voor de ouders. Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die de Rots en Water training geheel òf gedeeltelijk vergoeden (soms wel 75% tot 320,- euro). De vergoedingen zijn afhankelijk van welk pakket je hebt afgesloten. Voor meer informatie neem contact op met uw zorgverzekering. 

De training wordt gegeven in onze praktijk, gevestigd aan de Robijndijk 215 te Roosendaal. Je aanmelden of meer informatie? Mail ons dan op info@kidsencoach.com

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad