Girl Power!

Deze training is voor meiden, ontwikkeld door meiden. Samen gaan we op zoek naar onze GIRL POWER! In groepsverband (max 10 meiden) gaan we door middel van dans, theater, schilderen, kleien en nog veel meer actieve en creatieve manieren aan de slag.

Omgaan met spannende situaties

De ontdekkingsreis naar GIRL POWER maakt jullie dochter zich meer bewust van haar eigen kunnen en hoe ze haar talenten en kwaliteiten kan inzetten om bijvoorbeeld voor zichzelf op te komen of omgaan met nieuwe en spannende situaties.

Werken aan de doelen van de meiden

Training Girl Power is geen standaard training. Het aanbod wordt steeds afgestemd op de doelen van jullie dochter. Hiervoor geven jullie als ouders ook tussentijds aan waar jullie of jullie dochter tegenaan loopt.

Deze kidsworkshop wordt gegeven in 8 middagen (verspreid over 8 weken) waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

Kan jullie dochter wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? en lijkt het haar leuk om met meiden aan de slag te gaan om aan zichzelf te werken? Schrijf haar dan nu in!

Zelfvertrouwen trainen voor meiden in Roosendaal

Er starten meerdere trainingen per jaar. Neem met ons contact op voor de actuele data.

De kosten voor deze training zijn € 245,- voor de gehele workshopreeks per kind. Dit is inclusief gevoelsspel, intake en evaluatie voor de ouders. De training wordt gegeven in onze praktijk, gevestigd aan de Bovendonk 111 te Roosendaal.

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad