Groepstrainingen en workshops voor kinderen

Bij Kids & Coach geven we verschillende trainingen en workshops om kinderen te helpen. Op een laagdrempelige manier gaan we in kleine groepen met kids aan de slag en ondersteunen we ze bij hun ontwikkeling. 

Ontwikkeling van kinderen

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen tot weerbare, zelfverzekerde (jong)volwassenen. En voor sommige kinderen is dat wat lastiger dan anderen. Bijvoorbeeld door een gebrek aan zelfvertrouwen of angst. Dat kan zich uiten in onzekerheid of zelfs boosheid omdat het kind niet weet hoe om te gaan met de gevoelens. En dat kan vervelend zijn voor de omgeving, maar het bovenal lastig voor het kind zelf. 

Overzicht van al onze trainingen

Met onze trainingen helpen we kinderen met deze gevoelens om te gaan. We hebben groepstrainingen, met maximaal 10 kinderen en workshops. Speciaal voor meiden, of jongens en meiden gemengd. En ook voeding, de motor van ons lijf en erg belangrijk voor een goede mentale gezondheid vergeten we niet. Hieronder vind je een overzicht van al onze trainingen. Wil je meer weten, klik dan op onderstaande cirkels voor meer informatie over iedere training.

Mail of bel ons voor meer informatie

Liever direct met ons in contact komen? Dat kan natuurlijk ook! Mail ons op info@kidsencoach.com of bel ons op 0165 22 46 14.

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad