Training omgaan met pesten

Veel kinderen voelen zich met enige regelmaat kwetsbaar en onzeker. Bijvoorbeeld omdat ze wel eens gepest worden of niet zo veel zelfvertrouwen hebben. Met als mogelijk gevolg dat deze kinderen minder plezier hebben, angstig zijn of beperkingen ervaren in het dagelijks functioneren.

In deze training gaat het team van Kids & Coach op een actieve manier met de kinderen in groepsverband (max 6 kids) aan de slag met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten door ze te laten geloven in hun eigen kunnen. Dit doen we mede door middel van het “Rots & Water programma”.

Het “Rots & Water programma” kan worden beschouwd als een weerbaarheidsprogramma, dat zich onderscheidt door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind.

Daarnaast worden er ook andere coachingstools ingezet voor het vergroten van het zelfvertrouwen en bewustwording van je eigen kracht, maar ook de bewustwording van je eigen gedrag en welke invloed dat kan hebben op anderen.

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Kinderen met een groot zelfvertrouwen zijn vrolijk en gelukkig! Ze staan stevig in hun schoenen en hebben plezier op school, inzicht in eigen kunnen, meer vertrouwen in relaties en het alledaagse leven.

Voor meer informatie en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via de mail: info@kidsenecoach.com

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad