Opleidingen
Ruimte huren in Roosendaal

Ruimte huren in Roosendaal.

Ruimte huren

Ruimte huren in Roosendaal.

Professionele ruimte huren aan de rand van het bos.

arrow icon

Ruimte huren

arrow icon
Ruimte huren in Roosendaal
Grote trainingsruimte huren in Roosendaal
Robijndijk 215 in Roosendaal

Ruimte huren aan de bosrand.

Wij vinden onze locatie zo uniek en heerlijk, dat wij deze graag delen met anderen. Ontdek onze veelzijdige locatie aan de Robijndijk 215 in Roosendaal, geschikt voor professionals binnen het, onderwijs, en therapeutische of coaching sectoren. Onze locatie biedt meerdere opgedeelde ruimtes en een grote trainingszaal in het midden van het pand, allemaal beschikbaar om te huren. Voor langere tijd of voor dagdelen.

Ruimte huren met parkeergelegenheid.

Uitgerust met een ruime parkeergelegenheid en direct aan het bos gelegen, biedt deze locatie een serene en vriendelijke setting. In onze trainingsruimte heb je een grote tv tot je beschikking en onze keuken is voorzien van een luxe koffieapparaat, koelkast en oven. Ook hebben wij een wachtruimte. De gehele locatie straalt een warme en uitnodigende sfeer uit. Perfect om binnen je eigen ruimte te werken of mensen te kunnen ontvangen, of voor coaching, workshops, trainingen en seminars die een inspirerende en comfortabele omgeving vereisen.

Professionele ruimte huren met warme uitstraling.

Veelgestelde vragen ruimte huren.

Wat zijn de kosten van de ruimtes?

De kantoorruimtes zijn €35,- per dagdeel en onze grote ruimte bedraagt €75,- per dagdeel. Dit is inclusief gebruik van koffie en thee.

Wat voor ruimtes hebben jullie te huur?

Wij hebben 3 aparte kantoorruimtes en een grote trainingszaal die je kunt huren.

Zijn de ruimtes te huur voor een langere periode?

Je kunt bij ons de kantoorruimtes voor een vaste periode huren. Neem voor een specifieke prijs of een bezichtiging contact met ons op.

Zijn de ruimtes te huur voor een dagdeel?

Onze ruimtes kun je huren per dagdeel.

Wat is de locatie waar je de ruimte kunt huren?

Onze ruimtes zijn te huur aan onze locatie op de Robijndijk 215 in Roosendaal. Wij zitten gevestigd op een locatie met eigen parkeergelegenheid aan de mooie bosrand van Roosendaal.

Wie kunnen de ruimtes huren?

Professionals die werken binnen het onderwijs of als coach en therapeut. Wij vinden het belangrijk dat dat de sfeer en de setting die binnen onze locatie heerst goed voelbaar blijft. Vandaar dat de locatie enkel te huren is door professionals die werkzaam zijn binnen deze branches.