Yvonne Seters

Yvonne is 34 jaar en moeder van 2 kinderen, een zoon en een dochter. Yvonne heeft zich als jurist van het team jeugd veel bezig gehouden met de ontwikkeling van kinderen en de bedreigingen die zich hierin voor kunnen doen. Omdat zij graag zelf met kinderen wilde gaan werken, is zij de opleiding tot kind- en gezinscoach gaan volgen en deze heeft zij succesvol afgerond. Om de nodige ervaring op te doen is zij al tijdens de opleiding als stagiaire bij Kids & Coach mee gaan draaien.

Naast coachen van kind en ouder(s) geeft Yvonne binnen Kids & Coach ook Girl Power-trainingen, waarbij ze met een groep van maximaal 10 meiden op zoek gaat naar de eigen Girl Power. Door middel van allerlei actieve en creatieve activiteiten worden de meiden zich meer bewust van hun eigen kunnen en hoe ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten om bijvoorbeeld meer op zichzelf te vertrouwen, voor zichzelf op te komen of met nieuwe en spannende situaties om te gaan.

Naast haar werk als gezinscoach is Yvonne eigenaresse van Fairytale Princesses en organiseert en bezoekt zij (kinder)feestjes en evenementen als bekende prinsessenkarakters. Meer informatie hierover is te vinden op haar website: www.fairytaleprincesses.nl

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad