Tarieven

Elk traject start met een kosteloze kennismaking. Dit is een kort telefoongesprek of een korte ontmoeting van niet meer dan 15 minuten.

Intake gesprek met ouders/opvoeders: € 70,-
Coaching voor kinderen tot 7 jaar: € 62,50
Coaching voor kinderen van 7 - 18 jaar: € 62,50
Coaching voor opvoeders: € 62,50
Tussentijdse evaluatie: € 62,50

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen
Sinds juni 2017 is Kids & Coach aangesloten bij Stichting Inzet voor Zorg als onderaannemer. Wat inhoudt dat wij een overeenkomst hebben met Gemeente West Brabant West, Breda en de Oosterschelde-regio.

Hieronder vallen de volgende gemeenten: Roosendaal, Moerdijk, Rucphen, Etten-Leur, Breda, Steenbergen, Woensdrecht, Bergen op Zoom, Halderberge, Zundert, Borsele, Goes, Kappelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen.

Wil je jouw kind via het Centrum Jeugd en Gezin bij ons aanmelden, dan kan dat. Maak een afspraak met Centrum Jeugd en Gezin bij jou in de buurt en vermeld dat Kids & Coach een onderaannemer is van Stichting Inzet voor Zorg. Wat ook kan is bij de huisarts langs gaan voor een verwijsbrief en laat de huisarts aangeven dat Stichting Inzet voor Zorg en Kids & Coach de zorg gaan leveren. Wij zullen je uiteraard begeleiden bij deze procedure.

Maar ook zonder verwijzing of indicatie kan er gebruik gemaakt worden van coaching en begeleiding. Op dit moment is het niet mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de Zorgverzekeraar. Onze prijzen hebben we daarop aangepast. Via een Persoons Gebonden Budget (PGB) is het wel mogelijk om coaching en begeleiding vanuit ons in te schakelen. Als uw kind deze ontvangt dan kunt u hiermee zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen.

Voor het intakegesprek en de persoonlijke coaching krijg je iedere maand een factuur thuisgestuurd, die binnen 2 weken moet worden voldaan, onder vermelding van je naam en het factuurnummer.

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad