Cursus Babyspecialist

Werk je als pedagogisch medewerker? Of in de kinderopvang? Dan is de kans groot dat je ook werkt met de allerkleinste onder ons. De baby's. Heel lief en klein, maar ook heel afhankelijk van jou als pedagogisch medewerker. In hun eerste 1000 dagen gaat hun ontwikkeling ontzettend snel. Dat vraagt van jou andere kwaliteiten dan wanneer je met kinderen tussen de 4 en 12 jaar werkt. En om die kwaliteiten volledig te benutten, bieden wij de cursus Babyspecialist aan.

Cursus babyspecialist voor medewerkers kinderopvang

De cursus Babyspecialist in de kinderopvang zorgt ervoor dat je in je werk als pedagogisch medewerker op een professionele manier met baby’s kunt werken. Vanaf 1 januari 2023 zijn alle pedagogisch medewerkers die met baby’s willen werken verplicht om een bijscholing te volgen op dit vlak. Wees er dus op tijd bij en laat je bijscholen tot babyspecialist.

Aansluiten op de behoeftes van baby'sWerk je als pedagogisch medewerker? En wil je nog beter kunnen aansluiten bij de behoefte van baby's? Dan is deze cursus zeker wat voor jou! Door middel van deze cursus leer je de taal van de baby spreken, ben je professioneel geschoold op het gebied van baby's en voldoe je gelijk aan de veranderende wet- en regelgeving. 

Meld je aan voor de cursus babyspecialist

Wil je meer informatie over deze cursus? Kijk dan eens op onze andere website waarop wij al onze opleidingen aanbieden, www.student-en-coach.nl. Direct aanmelden of liever in een gesprek meer informatie ontvangen? Mail dan je vraag en gegevens naar naar info@studentencoach.com © Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad