Welkom bij Kids & Coach!

Kids & Coach is een zorgzame organisatie met expertise op het gebied van kindercoaching. Wij vinden dat élk kind recht heeft op een veilige omgeving om een vreugdevolle en liefdevolle jeugd te beleven. Met dit motto streeft ons team naar een goede opvoeding met behulp van trainingen, gezinsbegeleiding en kindercoaching.

Wanneer kindercoaching inschakelen

Soms hebben kinderen te maken met situaties, problemen of gedrag waar je als ouders geen grip op kunt krijgen. Zoals boosheid, verdriet, angst, hooggevoeligheid of ADHD. Ook andere problemen, zoals gepest worden op school, een scheiding of te weinig zelfvertrouwen kunnen situaties zijn waarin je als ouders wat hulp kunt gebruiken. Het kan dan raadzaam zijn om een gespecialiseerd kindercoach in te schakelen. 

Hoe kan een kindercoach je helpen

Op laagdrempelige wijze gaan wij met ouders en kind aan de slag om te achterhalen wat er speelt. Het kan voor een kind al veel betekenen om eens met iemand te praten die neutraal is en met een frisse blik naar de situatie kijkt. Bij Kids & Coach begeleiden we de kinderen door te luisteren en helpen we ze met het vinden van hun talenten en deze te gebruiken om ze weer in hun kracht te zetten en te laten stralen!

Neem contact met ons op

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op! Je kunt ons mailen op info@kidsencoach.com

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad