Welkom bij Kids & Coach!

Soms hebben kinderen te maken met situaties, problemen of gedrag waar je als ouders geen grip op kunt krijgen. Zoals boosheid, verdriet, angst, hooggevoeligheid, ADHD. Of andere problemen, zoals gepest worden op school, een scheiding of te weinig zelfvertrouwen.

Een kindercoach is dan een laagdrempelige ingang voor ouders en kind om te achterhalen wat er speelt. Het kan voor een kind al veel betekenen om eens met iemand te praten die neutraal is en met een frisse blik naar de situatie kijkt. Bij Kids & Coach begeleiden we de kinderen door te luisteren en helpen we ze met het vinden van hun talenten en deze te gebruiken om ze weer in hun kracht te zetten en te laten stralen!

Kids & Coach is een zorgzame organisatie met expertise op het gebied van kindercoaching. Zij zijn van mening dat elk kind recht heeft op een veilige omgeving om een vreugdevolle en liefdevolle jeugd te beleven. Met dit motto streeft het team van Kids & Coach naar een goede opvoeding met behulp van trainingen, gezinsbegeleiding en kindercoaching.