Gezins begeleiding

Als opvoeder aan jou de verantwoordelijke taak om kinderen vanaf de geboorte af aan te begeleiden naar volwassenheid. Een pittige, maar wel een leuke klus. Het team van Kids & Coach biedt opvoeders graag handvatten om deze taak goed en met plezier te kunnen volbrengen.

Elke opvoeder wil dat het kind gelukkig is en goed terechtkomt. Dat het besef heeft van normen en waarden. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Hoe geef je dit proces vorm, zodat het zowel voor jou als het kind leuk en soepel verloopt? Strubbelingen horen er uiteraard bij. Door inzicht in de ontwikkeling en psychologie van je kind, worden de moeilijke hindernissen met wederzijds respect en begrip genomen.
Opvoeden doet iedere opvoeder op zijn of haar eigen manier. Ieder mens en dus ook iedere opvoeder, is uniek. Natuurlijk kun je als opvoeder advies inwinnen van naasten, maar toch heeft ook elke opvoeder de drive om de opvoeding zelf vorm te geven. Hoe dan ook kom je voor bepaalde moeilijkheden te staan. En dan kan het toch fijn zijn om iemand van buitenaf om laagdrempelig en praktisch advies te vragen of door middel van een workshop pragmatische kennis en handvatten aangedragen te krijgen en met mede-opvoeders van gedachten te wisselen. Je zult versteld zijn van de uitkomsten die vaak dichter voor handen zijn dan je denkt! 

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad